[ X ]
[ X ]
[ X ]
„AntiFA, PDA, unde-i miliardu’???” (FOTO)
7 Septembrie

Atât Mişcarea extremistă AntiFA, cât şi colegii lor din Platforma DA, ca şi noi, toţi moldovenii, dar şi Bruxelles-ul şi Washingtonul, vrem să aflăm UNDE-I MILIARDUL?

Avocata Ana Ursachi se pare că tot vrea să găsească răspuns la această întrebare! O vedem în fotografiile de mai jos cerând răspuns, de la microfon, mai întâi la mitingul de ieri al Mişcării AntiFA de la Academia de Ştiinţe, care a culminat cu PROVOCĂRILE de la Procuratura Generală, iar apoi pe scena mitingului PDA din PMAN.

Culmea cinismului şi ipocriziei! Din alte câteva fotografii aflăm că doamna ar trebui nu să ne scandeze întrebările de la microfoane, ci să ne răspundă chiar ea, UNDE-I MILIARDUL?

Fotografiile vin să ne confirme că din luna ianuarie 2015 aceasta se plimbă prin capitală cu o maşină nou-nouţă, de model Chevrolet, cu nr. de înmatriculare K KL 064, a companiei Klassika Asigurări, care aparţine afaceristului Ilan Shor, cel care a atacat Banca de Economii, Unibankul şi Banca Socială, fiind asistat de oamenii oligarhului Vlad Filat, sub ochii oamenilor oligarhului Vlad Plahotniuc.

Fotografiile au fost făcute foarte recent, în luna iunie 2015, în preajma Judecătoriei Buiucani din Chişinău şi în ele Ana Ursachi apare alături de concubinul său, fostul poliţist Anatol Stepuleac, care se află la volanul automobilului.

Deci, stimată doamnă Ursachi, stimaţi extremişti din Mişcarea AntiFA, stimată PDA, UNDE-I MILIARDU’? Nu cumva chiar colega Dvs. se plimbă prin Chişinău pe o părticică din el?! ATENŢIE, cutia neagră:

ursachi_klassika_3 ursachi_antifa ursachi_da ursachi_klassika_1 ursachi_klassika_2 ursachi_klassika_4

Sursa: Democracy.MD/balacci.wordpress.com

Inapoi la arhiva noutaților