[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un proiect online şi-a pus drept scop prezentarea adevărului din spatele promisiunilor politice
10 Noiembrie

La început de campanie electorală, a fost lansată platforma online Hunter of Votes pentru monitorizarea și trecerea prin sita adevărului a promisiunilor și angajamentelor făcute de candidații în Parlament, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, platforma este un demers politic, apartinic, care își propune să aducă publicului informații obiective prin prizma emisiunii de analiză ”În Vizor”, un program online care ni-i va arata pe cei care vor să intre în casa puterii.

Emisiunea va fi una de tip interviu, iar prezentatoarea Irina Staver promite un dialog obiectiv, sincer și constructiv cu cei care au guvernat, guvernează sau își doresc să conducă țara în următorii ani, pentru a afla care dintre ei merită cu adevărat votul vostru. La emisiune vor fi invitați lideri de opinie, analiști, foști deputați, candidați independenți și politicieni.

”Pentru a face alegerea corectă trebuie să privim în mod obiectiv toate promisiunile pe care le fac candidații în Legislativ, trebuie să vedem dacă angajamentele lor nu sunt doar pentru obiectivul camerelor de filmat, iar în realitate își urmăresc propriile obiective. Vrem să vedem dacă planurile lor coincid cu cele ale cetățenilor. Vom intervieva politicieni, candidați de pe liste și independenți și vom încerca să aflăm adevăruri obiective chiar și din răspunsuri subiective”, a menționat Irina Staver, moderatoarea emisiunii.

Conform aceleiaşi surse, proiectul are drept scop să prezinte publicului adevărul din spatele promisiunilor politice. Cei care vor accesa site-ul proiectului vor putea urmări emisiunile, vor afla noutăți ce țin de Electorala 2014 și se vor putea implica direct, comentînd și adresînd întrebări pentru invitații din platou.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților