[ X ]
[ X ]
[ X ]
Studenții de la UTM au o nouă metodă de a studia cursurile universitare
2 Octombrie

Un portal autohton TV Live și online streaming video a lansat de curând un nou modul care permite studenților să urmărească online unele cursuri de la Universitatea Tehnică din Moldova (UTM). Studenții au posibilitatea de asemenea să recomande profesorii preferați, transmite CURENTUL

Pentru cei care au ratat un curs la universitate sau pur și simplu vor să-l revadă, acum au posibilitatea să-l urmărească online prin intermediul noului modul lansat de portalul Privesc.eu – Cursuri Universitare. Aici, studenții pot alege cursul dorit și-l pot urmări integral în format video.

ONG-ul Privesc.eu își propune să filmeze cât mai multe cursuri universitare de la cât mai multe universități. Iar pentru aceasta, studenții au oportunitatea de a-i identifica pe cei mai buni profesori, ulterior filmându-le lecțiile. Utilizatorii sunt invitați să-și adauge profesorii preferați sau să-i recomande pe cei deja existenți în listă.

Studenții și inițiatorii proiectului, susțin că aceste cursuri sunt într-adevăr utile, mai ales pentru studenții care sunt plecați la diferite programe de schimb, peste hotare.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților