[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ritlabs surprinde clienţii de sarbatori! Acum The Bat! v7.1 Christmas Edition oferă autentificarea cu Gmail şi Mail.Ru prin OAuth
6 Ianuarie

Firma „Ritlabs” S.R.L. a lansat The Bat! v7.1.8 „Christmas Edition” cu mai multe caracteristici noi, printre care se numără: autentificarea OAuth pentru Gmail și Mail.Ru, numele de afișare particularizate în lista de mesaje și altele. De asemenea s-a îmbunătățit viteza de download a unui număr mare de mesaje în cutii poștale POP3, s-a adăugat caracteristici noi și s-a îmbunătățit lucrul cu RSS și EWS (Exchange Web Services), căutare, Inbox Analyzer și Mail Ticker, transmite CURENTUL.

Versiunea nouă The Bat! permite autentificarea cu Gmail și Mail.Ru utilizînd protocolul OAuth 2.0. Acesta este un mod modern de a accesa conturile de e-mail susnumite, deoarece parolele pentru a le accesa nu vor mai fi salvate ca înainte în fișierele de configurare ale clientului poștal.

Pentru a configura OAuth în cutiile poștale Gmail sau Mail.Ru deja existente în The Bat!, utilizatorul poate accesa meniul «Cutie poștală -> Proprietăți -> Transport -> Recepționarea corespondenței -> Autentificare», activa opțiunea «OAUTH (folosind Browserul Web)» și salva modificările. The Bat! va șterge parola din cutia poștală respectivă și va folosi mecanismul de autentificare modern pentru a trimite și a primi mesaje.

Începînd cu The Bat! v7.1, numele expeditorilor și destinatarilor se afișează în lista de mesaje mult mai eficient. În mod implicit programul afișează numele expeditorului din antetul mesajului, adică numele pe care expeditorul a utilizat atunci cînd a compus e-mailul respectiv. Dvs. puteți schimba numele de afișare cu cele preferate, dacă le adăugați în agendă.

În versiunea nouă SRL „Ritlabs” a introdus multe schimbări în funcționarea cutiilor poștale EWS, adăugînd opțiuni noi și îmbunătățit anumite funcții; a crescut și stabilitatea generală a programului.

La mulți ani și Crăciun fericit!

Inapoi la arhiva noutaților