[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
RITLABS, în topul companiilor cu cele mai multe cereri de înregistrare a obiectelor dreptului de autor și conexe la AGEPI
18 Martie

În topul persoanelor juridice care au depus la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) cereri de înregistrare a obiectelor dreptului de autor sau ale drepturilor conexe, în anul 2015, se află Firma „RITLABS” S.R.L. cu 10 cereri depuse. Acestea se referă la opere de artă plastică (6 cereri), opere fotografice (2 cereri), operă de artă aplicată (1 cerere) şi operă integrantă (1 cerere). În total, compania „RITLABS” S.R.L. a depus la AGEPI 21 cereri de înregistrare a obiectelor dreptului de autor şi conexe, transmite CURENTUL.

Locul II îi revine Academiei de Studii Economice din Moldova cu 9 cereri de înregistrare a operelor ştiinţifice depuse la AGEPI în 2015.

Pe locul III s-a clasat Instituția Medico-Sanitară Publică „Centrul Național Științifico-Practic de Medicină Urgentă” cu 6 cereri de înregistrare a operelor ştiinţifice în 2015.

În topul persoanelor juridice care au depus la AGEPI cereri de înregistrare a obiectelor dreptului de autor sau ale drepturilor conexe, în anul 2015, se mai află Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu”, ÎM „Pay Point” SRL, Societatea cu Răspundere Limitată „UNICA SPORT”, „COMPANIA – DEKART” SRL, Întreprinderea de Stat Compania Aeriană „AIR MOLDOVA”, Întreprinderea Individuală „RUTCOVSCHI ANDRIEŞ” și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

La Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, în anul 2015, în total, 18 persoane juridice au înregistrat obiecte ale dreptului de autor sau ale drepturilor conexe.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților