[ X ]
[ X ]
[ X ]
Guvernul RM are site nou cu un design aerisit
13 Noiembrie

Noua pagină electronică a Guvernului Republicii Moldova are un design aerisit şi este uşor de citit. Versiunea reînnoită a portalului www.gov.md oferă acces uşor la informaţii relevante, inclusiv de pe dispozitive de ultimă generaţie, precum şi instrumente informaţionale de înaltă calitate, transmite CURENTUL.

Site-ul reprezintă un portal informaţional complex despre activitatea Cabinetului de miniştri, a ministerelor şi instituţiilor guvernamentale subordonate. De asemenea, utilizatorii pot face legătură cu alte portaluri informaţionale guvernamentale şi diverse servicii publice online și au posibilitatea de a se abona la noutăţile şi anunţurile Guvernului, dar şi de a participa la procesul decizional, folosind opţiunea corespunzătoare.

La fel, fiecare vizitator va avea acces direct la agenda Prim-ministrului şi va putea să descarce pozele cu rezoluție maximă, ceea ce nu era posibil pe versiunea veche a paginii web.

La elaborarea portalului www.gov.md s-a ţinut cont de aplicarea tehnologiilor noi de comunicare şi interacţiune cu publicul, inclusiv prin reţelele de socializate.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților