[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) O jurnalistă autohtonă s-a ras pe cap. Cum a reacţionat familia!
25 Noiembrie

Jurnalista Lia Nichiforova și-a uimit apropiații și prietenii virtuali, ieri, cu un nou look – destul de curajos. Ea a renunțat total la podoaba capilară, scrie SHOK.md.

Solicitată de sursa citată, Lia ne-a mărturisit că a fost o decizie spontană și că, fiind în concediu de maternitate, încearcă să găsească și modalități de a se distra.

“Mi s-a făcut dor de anii de studenţie, atunci când am mai experimentat o asemenea schimbare. Plus la toate, am vrut să revin la părul roşcat, după ce am experimentat cu culoarea neagră. Cât despre motive latente… psihologul din mine ar spune: „fata asta vrea atenţie!”. Şi, parţial, i-aş da dreptate, chiar m-am bucurat când au început să mă sune prietenii cu care nu am mai vorbit de mult, să mă întrebe dacă sunt bine :)”, a povestit jurnalista.

Întrebată care au fost reacțiile apropiaților la schimbarea de imagine, ea a spus că:

“Familia mea reacţionează adecvat, ca de obicei, mă susţin în toate deciziile şi pornirile. Cât despre cei străini – nu-mi pasă ce cred!”.

SHOK.md a aflat și dacă jurnalista nu regretă, totuși, gestul făcut.

“Sigur că nu regret pentru că îmi place noua mea „coafură” şi, în plus, nu am obişnuinţa să-mi pară rău pentru schimbare, care, de orice tip ar fi, îţi dă un suflu nou în viaţă”, a precizat Lia.

LIA lia1 lia2 lia3

Inapoi la arhiva noutaților