[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) O jurnalistă a fost cerută de soţie
23 Noiembrie

Jurnalista Tatiana Gherța a fost cerută recent de soție. Deși emoționată profund, ea a răspuns cu un “DA”. Detalii despre cum s-a cunoscut cu Denis, cum a fost cerută în căsătorie, dar și când va fi nunta, Tatiana a dezvăluit pentru SHOK.md.

Ne-am cunoscut în vara anului 2007, în calitate de cuplu suntem din 2008. Ne-am văzut pentru prima dată în circumstanțe absolut întâmplătoare. Eu fiind la țară la bunici, el – în vizită la rude.

Așa cum suntem deja de 7 ani împreună, am reușit în această perioadă să ne completăm unul pe altul foarte bine. Mai mult decât atât, încă de foarte mult timp, suntem văzuți de toți cunoscuții noștri în calitate de soț și soție, și nu de iubiți.

Cererea în căsătorie a fost pe de o parte așteptată, însă momentul în sine chiar m-a luat prin surprindere, iar emoțiile și-au spus cuvântul la propriu. Eu intuiam că evenimentul important va avea loc la concertul organizat de trupa Holograf, care a avut loc pe 19 noiembrie. Ei bine, eram plină de emoții la concert și așteptam momentul, însă nu a fost să fie, desigur eram un pic supărată. Așa că după ce concertul s-a sfârșit, eu nu mai aveam nici un dubiu de ce avea să mi se întâmple după jumătate de oră.

Eram împreună cu sora și cumnatul meu (cei care ne vor fi și nași de cununie), așa că am mers să luăm masa. Mi s-a părut un lucru absolut normal și, așa cum am menționat mai sus, nu intuiam nici în cele mai ascunse gânduri ce surpriză îmi pregătește iubitul meu. Deci momentul în sine, a fost unul emoționant, în imaginile video surprinse de sora mea, se vede clar că aveam o față de: “Ce se întâmplă?”.

Prima idee că lucrurile se mișcă altfel și nu firesc, a apărut odată ce în sala restaurantului, în care ne aflăm, s-a auzit piesa “Because of you” de Kelly Clarkson, care noi o numim a fi piesa noastră. Ulterior, a apărut iubitul meu, Denis, cu un buchet imens de flori și desigur cu inelul, pe care o dată ce l-am văzut, am răbufnit în lacrimi. Iar răspunsul a fost un DA sigur, care a fost însă invadat de lacrimile și emoțiile mele. Asta a fost tot. După, îmi amintesc doar lacrimile de bucurie și desigur felicitările, pe care le-am primit de la apropiați, dar și de la cei care au fost martorii evenimentului nostru, adică necunoscuții care se aflau în local.

Inelul este un pic mai mare, acest lucru însă nu mă împiedică să fiu cea mai fericită femeie din lume, alături de cel mai iubit dintre pământeni, adică iubitul meu.

Încă nu am stabilit data nunții, însă, cu siguranță, va avea loc în 2016, cel mai probabil în primăvară și asta deoarece este anotimpul meu preferat.

tat tat1 tat2 tat3 tat4 tat5 tat6

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților