[ X ]
[ X ]
[ X ]
A renunțat la televiziune și s-a mutat cu traiul în Italia
7 Septembrie

Vacanța de vară a schimbat viața prezentatoarei TV Alina Poloboc la 180 de grade. Tânăra a renunțat la televiziune și s-a mutat cu traiul în Italia, scrie SHOK.md.

Contactată de sursa citată, Alina ne-a mărturisit că, deși locuiește în Italia, planifică să se orienteze câte de curând către o altă țară.

„Am plecat de la postul de televiziune, în cadrul căruia activam, din motive personale. Acum m-am mutat la Milano, dar e posibil în scurt timp să mă mut să trăiesc în Spania, pentru că după ultima vacanță, cu o săptămână în urmă, am petrecut 6 zile de neuitat în Palma de Mallorca, m-am îndrăgostit de acest colț de rai și mai mult”, a declarat Alina.

De asemenea, ea a mărturisit care sunt activitățile sale, după ce a renunțat la jobul său în televiziune. „Acum îmi dedic tot timpul liber pentru a scrie pe blogul meu, pictez, învăț limba spaniolă, pentru că italiana deja o cunosc foarte bine, și călătoresc La anul viitor o să depun actele pentru masterat. La Milano mai lucrez în calitate de model, uneori… Fac sport și am tot timpul liber pentru mine, astfel am grijă de bunăstarea organismului. De asemenea, am grijă de alimentație”,  a menționat Alina.

Inapoi la arhiva noutaților