[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ziua României la Chișinău! Iată programul de astăzi
1 Decembrie

Ambasada României la Chișinău organizează o serie de evenimente și manifestări dedicate sărbătoririi, în Republica Moldova, a Zilei Naționale a României, transmite CURENTUL.

Astăzi, Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, va participa la Te Deum-ul și la concertul organizat ulterior, la Biserica Sfânta Teodora de la Sihla din Chișinău.

Tot astăzi ambasadorul Daniel Ioniță va participa la spectacolul organizat de Teatrul de Revistă „Ginta Latină” cu prilejul Zilei Naționale a României.

De asemenea, Ambasada României va organiza tradiționala recepție dedicată Zilei Naționale. Ca în fiecare an, la recepție au fost invitați să participe oficiali ai Republicii Moldova, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat, personalități relevante din domeniul culturii și educației, ai mediului asociativ și academic, oameni de afaceri, personalități de marcă.

Institutul Cultural Român ”Mihai Eminescu” și Ambasada României vor organiza luni, 5 decembrie 2016, în contextul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României, spectacolul Sub Zodia Mariei, un recital de muzică şi poezie, care va avea loc la Teatrul Național „Satiricus I.L.Caragiale”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților