[ X ]
[ X ]
[ X ]
Zinaida Greceanîi: Pretendenții PSRM pe circumscripțiile electorale vor participa la alegeri sub simbolul steluța roșie
8 Octombrie

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) a desfășurat, în acest weekend, Zilele de informare politică a cetățenilor pe întreg teritoriul republicii, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, în aceste zile, reprezentanţii PSRM: deputaţi, consilieri CMC, preşedinţi de raioane, primari ai localităţilor de toate nivelele, activiști și membri ai “Gărzii Tinere”, au desfășurat întrevederi cu cetăţenii, în cadrul cărora informează societatea despre situaţia politică din Republica Moldova, răspund la întrebări și repartizează ultima ediţie a ziarului “Socialiştii”.

Lidera PSRM, Zinaida Greceanîi a menționat că, acest ziar cuprinde toate evenimentele importante la care au luat parte Partidul socialiștilor, cît și liderul neformal – Președintele RM Igor Dodon.

„Amintesc, că începînd cu luna septembrie, PSRM a început o perioadă de pregătire activă pentru alegerile parlamentare, care sunt preconizate pentru ziua de 24 februarie 2019. În toate raioanele republicii, cît și în Chișinău, au loc mitinguri de protest organizate de către PSRM împotriva politicii distrugătoare a guvernării euro—unioniste, în cadrul cărora au loc alegerile (primaries) pentru candidați pentru participarea la alegerile parlamentare pe circumscripțiile electorale. Remarc, pretendenții Partidului socialiștilor pe circumscripțiile electorale vor participa la alegeri sub simbolul PSRM – steluța roșie”, a menționat Greceanîi vorbind despre cele mai importante subiecte în cadrul Zilelor de informare politică din această săptămînă.

De menționat că, întrevederile cu cetățenii au avut loc pe întreg teritoriul țării, în piețe, parcuri, scuaruri, dar și în curțile caselor.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților