[ X ]
[ X ]
[ X ]
Zinaida Greceanîi: „Oamenii apelează la PSRM, atunci când nu au la cine să se adreseze după ajutor”
29 Mai

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, a desfășurat, în ziua de 29 mai, un șir de întrevederi cu cetățenii care s-au adresat cu probleme personale, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, la sediul PSRM au venit să vorbească despre problemele sale locuitori ai Chișinăului, cât și cetățeni din alte localități ale republicii.

Astfel, în timpul întrevederii cu cetățenii au fost discutate diverse probleme care îi preocupă pe aceștia. „În special, este vorba despre susținerea micului business din sate, despre suma compensațiilor acordate celor deportați, îmbunătățirea condițiilor de trai, recalcularea pensiilor și accesibilitatea la serviciile medicale, necesitatea susținerii familiilor cu copii, unde unul sau ambii părinți sunt cu dizabilități”, se spune în comunicat.

Potrivit Zinaidei Greceanîi, „oamenii apelează la Partidul Socialiștilor, atunci cînd deja nu mai au nici o speranță și nu au la cine să se adreseze după ajutor. Noi îi ascultăm pe toți și depunem tot efortul pentru a-i ajuta în limita posibilităților. La procesul de soluționare a problemelor cetățenilor se implică juriști, consilieri municipali, deputați”.

greceanii2

greceanii1

greceanii

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților