[ X ]
[ X ]
[ X ]
Zinaida Greceanîi: Anume consecvența PSRM în susținerea intereselor țării și a poporului a transformat partidul în cea mai influentă formațiune politică din Republica Moldova
29 Iunie

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj la 23 de ani de la fondarea formațiunii, informează CURENTUL.

„Sunt mândră că am fost onorată să conduc cel mai puternic, mai consecvent și popular partid din Republica Moldova. Anume consecvența Partidului Socialiștilor în susținerea intereselor țării noastre și a poporului nostru a transformat partidul în cea mai influentă formațiune politică din Republica Moldova. Mă mândresc cu faptul că am avut marele noroc să colaborez cu Igor Dodon, care a condus Partidul Socialiștilor în perioada 2011-2016 și care a jucat un rol imens în organizarea și consolidarea structurii Partidului Socialiștilor, în formarea organizațiilor raionale din întreaga țară. Sub conducerea lui Igor Dodon, Partidul Socialiștilor pentru prima dată în 2014 a devenit partidul cu cea mai mare fracțiune parlamentară. Șeful statului, Igor Dodon, care a câștigat alegerile prezidențiale în 2016, rămâne și astăzi liderul informal al Partidului Socialiștilor. Datorită unei echipe unite, Partidul Socialiștilor a obținut cele mai bune rezultate în timpul alegerilor parlamentare din 2019 și cea mai mare fracțiune din Parlament. Pentru prima dată în 2019, reprezentantul Partidului Socialiștilor a câștigat alegerile în municipiul Chișinău și a devenit primarul general al Capitalei. Conform rezultatelor alegerilor locale din țară, Partidul Socialiștilor a primit sprijin masiv din partea cetățenilor din localitățile țării”, a scris Greceanîi, pe o rețea de socializare.

Potrivit ei, datorită fidelității față de principiile sale, protejării intereselor poporului, promisiunii de a nu face parte din grupurile oligarhice și de a nu participa la coruperea politicienilor, Partidul Socialiștilor a reușit să formeze o majoritate în cooperare cu forțele sănătoase din Parlament și un Guvern profesionist care și-a demonstrat cele mai bune calități în timpul luptei împotriva răspândirii noului tip de virus în Moldova și a consecințelor provocate de criza pandemică.

„Sunt convinsă că Partidul Socialiștilor va continua să obțină rezultate excelente, datorită fermității sale în menținerea statalității Republicii Moldova și a consecvenței în protejarea intereselor cetățenilor din țara noastră”, a conchis Greceanîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților