[ X ]
[ X ]
[ X ]
Zeci de persoane au participat la cursa caritabilă „La drum cu Moș Crăciun” pentru a-i ajuta pe copiii din familiile social vulnerabile
18 Decembrie

Zeci de persoane au alergat la cursa caritabilă „La drum cu Moș Crăciun” și s-au implicat pentru a face sărbătorile de iarnă mai frumoase pentru mai mulți copii din familiile social vulnerabile din țară. Evenimentul a fost organizat de Comisia securitate națională, apărare și ordine publică, în colaborare cu Ministerul Apărării, Ministerul Afacerilor Interne și organizația Copil Comunitate Familie (CCF Moldova).

Participanții la cursă au adus cadouri pentru copii, rechizite școlare și dulciuri, care vor ajunge la familiile social vulnerabile, beneficiare ale CCF Moldova. Totodată, casele a zeci de familii vor fi dotate cu detectoare de fum, pentru a le proteja de incedii.

„Sărbătorile sunt un prilej în plus pentru a face lucruri frumoase pentru cei mici. CCF Moldova știe unde trebuie să ajungă aceste daruri, oferite pentru a bucura sufletele celor mici și pentru a-i face să simtă că nu sunt singuri”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

„Alergăm pentru a atrage atenția opiniei publice că este nevoie să ne implicăm mai mult pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie”, a accentuat președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp.

Cursa caritabilă „La drum cu Moș Crăciun” a ajuns la a doua ediție.

53401337048_f2df468c4a_c

Inapoi la arhiva noutaților