[ X ]
[ X ]
[ X ]
Wizz Air revine pe piața din Republica Moldova
16 Noiembrie

Prim-ministrul Dorin Recean a anunțat despre revenirea companiei aeriene Wizz Air pe piața din Republica Moldova, informează CURENTUL.

„Wizz Air revine în Moldova. Compania low-cost a anunțat că, începând cu luna decembrie, va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra. Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică”, a declarat Premierul.

Dorin Recean a subliniat că, Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku. De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri.

„Devenim mai conectați cu orașele europene și continuăm să asigurăm noi curse necesare cetățenilor noștri”, a conchis el.

Inapoi la arhiva noutaților