[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vrei să te bucuri de schi la munte? Poți pleca la Bukovel, fără testul la COVID-19 și carantină
28 Ianuarie

Vești bune pentru turiști! Moldovenii pot pleca la Bukovel fără testul la Covid-19 și fără carantină la întoarcerea în țară. Cu acest prilej, agențiile de turism au pregătit diverse oferte pentru o vacanță memorabilă în Carpați.

Stațiunea oferă toate condițiile pentru sport, afaceri, agrement și recreere. Aceasta dispune de 63 de pârtii pentru schi, de toate gradele de dificultate. Pe teritoriul stațiunii este un snowpark și un parc pentru ciclism. Turiștii pot urca pe munte cu ajutorul celor 16 instalații de transport pe cablu cu o capacitate de 34 700 de persoane.

Solicitați de reporterul CURENTUL, agenția „PandaTur” ne-a prezentat ce oferte au ei pentru Bukovel în această perioadă.

„Turiștii pot vizita stațiunea timp patru zile, beneficiind de serviciile de transport tur/retur, transferul la Hotel, cazare pentru trei nopti, micul dejun și cina, asigurarea medicala COVID și Schi”, au specificat reprezentanții agenției.

Prețul ofertelor variază în dependență de locul cazării:

-Hotelul Patkovski– 159 €
-Diamond WHITE SPA Resort -Mansardă 135€, Standart 145 €
– Diamond BLACK SPA Resort – Mansardă 165 €, Standart 175€
-Синяя гора – 77 EUR
-Loft hotel – 81 EUR
-Skilandhouse Буковель – 100 EUR
-Mardan Palace SPA Resort – 134 EUR
-Ganz – 135 EUR
-AmstelSki Hotel – 142 EUR
-Marion Spa Bukovel Hotel -168 EUR
– Ganz & SPA – 187 EUR

La agenția „Global-Tur ”, prețurile pentru o călătorie la munte încep de la 80 euro. În dependență de hotelul ales, prețurile ajung până la 155 euro de persoană.

Pe lângă serviciile obișnuite de transport tur/retur, cazare, masă și asigurarea medicală, oferta mai include transferul la pârtia de schi în Bukovel timp de trei zile și o excursie în Yaremcea.

Agenția „Voiaj.md” propune și ea oferte de călătorii. Pentru o vacanță la Bukovel, turiștii vor achita de la 105, până la 170 euro de persoană. Prețurile includ cazarea pentru trei nopți și patru zile, masa conform pensiunii și asigurarea medicală. Transportul este din cont propriu.

Precizare: Bukovel este o stațiune de schi din Ucraina, situată la poalele Muntelui Bukovel, la o altitudine de 920 m.

Cel mai înalt punct al stațiunii este Vârful Dovha, având o înălțime de 1372 metri. Sezonul turistic începe la sfârșitul lunii noiembrie și ține până în luna aprilie.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților