[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vrei cu iubita la film chiar dacă e pandemie? E posibil și în siguranță!
2 Februarie

Alternativă pentru amatorii de filme! Chiar dacă este pandemie, iar cinematografele sunt închise, locuitorii capitalei au ocazia să privească filmele așteptate la „AutoCinema”, care activează zilnic. În această săptămână, instituția a pregătit un program variat pentru public, transmite CURENTUL.

Pe 1 februarie va fi derulat filmul „Ispita”.

Subiectul filmului este despre cinci bărbați însurați, care închiriază împreună un loft în centrul orașului și îl transformă într-un loc al plăcerilor interzise și al fanteziilor dincolo de orice limită. Fanteziile se transformă în coșmar când descoperă cadavrul unei femei în apartament, dându-și seama că unul dintre bărbați e sigur implicat în acea crimă.

Marți la „AutoCinema” va fi prezentat filmul „Regele Leu”.

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.

Miercuri: „Agentul de la U.N.C.L.E.”

Plasat la începutul anilor 60′, în plin Război Rece, Agentul de la U.N.C.L.E. evidențiază concurența dintre cei doi agenți de top CIA și KGB. Nevoiți să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizație criminală internațională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare și tehnologie avansată. Singura pistă către organizația secretă este fiica unui om de știință german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizație.

Joi: Unhinged

După ce are o altercație în trafic cu un bărbat (Russell Crowe), Rachel (Caren Pistorius) devine ținta furiei acestuia. Ceea ce urmează este un joc de-a șoarecele și pisica în urma căruia realizăm că nu știm niciodată cine stă la semafor în mașina alăturată.
Vineri: „Baieți adevarați împotriva la zombie”

Un vechi virus a fost adus la Perm, care transformă treptat locuitorii în zombi. Un an mai târziu, orașul este înconjurat de militari, oamenii de știință care încearcă să găsească un vaccin. Eroii, ca și restul locuitorilor din Perm, s-au adaptat noii realități. Trăiesc o viață obișnuită: merg la cafenele, fac afaceri, își fac planuri de viitor și încearcă să curățe singuri orașul de zombi. Totul se îmbunătățește, până când într-una din zilele post-apocaliptice un zombi o mușcă pe protagonistă.

„Avocatul”

Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinație ce implică distribuția de droguri. Planul său nu numai că nu funcționează, dar îl aduce pe muchie de cuțit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-și salva viața.

Sâmbătă: „Zonă mortală”

Pentru că nu a respectat niște ordine, pilotul de drone Harp (Damson Idris) este trimis într-o zonă militarizată mortală, unde se trezește lucrând pentru căpitanul Leo (Anthony Mackie), un ofițer android care are sarcina de a localiza un dispozitiv apocaliptic înainte ca acesta să fie găsit de insurgenți.

„Jucătorul”

Actorul nominalizat la premiile Oscar, Mark Wahlberg oferă o „performanță care îi definește cariera” în rolul lui Jim Bennett, un profesor de limba engleză care duce în secret o viață de jucător pe mize mari. Când Jim este forțat s se împrumute de la un cunoscut gangster, el le pune în pericol viata celor dragi. În timpul scurt pe care îl are la dispoziție, el trebuie să patrundă în lumea interlopă și să riște pentru a nu pierde totul.
Duminică : „Un tataie de coșmar”
Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute în podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

Menționăm că „AutoCinema” este un cinematograf specific, unde vizitatorii pot privi filme chiar din automobil. Acesta activează în fiecare seară, începând cu ora 21. Taxa de intrare este de 100 lei.

Doina Buruiană 

Inapoi la arhiva noutaților