[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vrea să revină la șefia municipiului Bălți! Renato Usatîi: Nu voi tolera corupția
17 Septembrie

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a depus la Consiliul Electoral de Circumscripție din Bălți actele necesare pentru a fi înregistrat în cursa electorală, informează CURENTUL.

El a declarat că a hotărât să candideze la funcția de primar al mun. Bălți, la solicitarea locuitorilor acestui oraș.

„Mereu am spus că voi fi acolo unde vor dori oamenii să mă vadă. Am visat și mi-am propus să transform Bălți-ul într-un un oraș-model, și-mi propun să realizez acest fapt”, a declarat Renato Usatîi.

El a menționat că Primăria Bălți a fost recunoscută de către experți drept cea mai transparentă primărie din țară, iar lupta cu corupția va continuă să fie una din prioritățile sale. „Am aflat că unii funcționari se laudă că obțin venituri mari la întreprinderile municipale. Le recomand acestora să scrie chiar azi două cereri – una de concediere din proprie inițiativă și alta adresată CNA. Nu vom tolera corupția în rândurile noastre”, a subliniat președintele „Partidului Nostru”.

Renato Usatîi i-a chemat pe contracandidații săi din cursa electorală să desfășoare o campanie curată și corectă, iar orășenilor le-a mulțumit pentru susținerea manifestată în ultimii ani, când „Partidul Nostru” a devenit ținta represiunilor.

„Cu orașul Bălți începem transformările în toată țara. Sunt convins că vom reuși în tot ceea ce ne-am propus”, a încheiat Renato Usatîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților