[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vrea să participe la locale independent? Ruslan Codreanu nemulțumit de metodele de înregistrare în cursa electorală a independenților
16 August

Fostul primar general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, i se pare o discriminare faptul că partidele politice încep campania pe 20 august, iar un candidat independent abia pe 30 august, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ruslan Codreanu scrie că orice candidat independent este defavorizat.

„Nu vi se pare o discriminare faptul că un partid politic începe campania pe 20 august, iar unui candidat independent abia pe 30 august i se eliberează listele și are la dispoziție doar 2 săptămâni să strângă 10 mii de semnături, pentru a putea fi înregistrat în cursă?

Cea mai mare problemă a Primăriei de până acum este faptul că a fost politizată și toți au privit-o ca pe o arenă de luptat cu tancurile și a face promisiuni, dar nu a rezolva problemele de zi cu zi ale oamenilor. Anii trec, dar nimic nu se schimbă. În continuare, candidații independenți sunt defavorizați, iar un partid mort (din acestea noi avem vreo 40), care are 0,01% susținători și are doar ștampila, intră în campanie fără stresuri și strâns de semnături”, scrie Ruslan Codrenau.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților