[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vladimir Putin, despre situația din Republica Moldova
13 Iunie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, într-o postare pe o rețea de socializare, a mulțumit tuturor partenerilor pentru sprijinul Parlamentului legitim și a guvernului legitim, informează CURENTUL.

În context, Igor Dodon a publicat un video în care Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, se referă la criza politică din RM.

„Eu cred că, în Moldova nu este o situația unică, dar cu mult mai vizibilă. Puterea în Moldova, ca și în Ucraina, a fost uzurpată de structurile oligarhice, care și-au subordonat toate instituțiile statului. S-au îmbogățit pe seama cetățenilor și i-au folosit pentru a-și întări interesele personale. Ceea ce a făcut acum Președintele Igor Dodon și, până nu demult, opoziția, este un pas într-o direcție de construire a unui stat civilizat și modern. Noi, desigur că, îl vom susține și pe Președintele Dodon, și pe partenerii săi actuali de coaliție, în așa fel încât ei să scape țara de uzurpatori. Chiar dacă au fost și neînțelegeri, au găsit puteri să acționeze împreună în interesul RM”, a declarat Vladimir Putin.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților