[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Țurcanu: Uneori ai impresia că în Chișinău e nevoie de un om cu puteri supranaturale
22 Septembrie

Candidatul Partidului Popular Românesc (PPR), Vlad Țurcanu, s-a lansat, astăzi, în campania electorală la funcția de primar al municipiului Chișinău, informează CURENTUL.

 Vlad Țurcanu a spus că a intrat PPR în campanie cu o candidatură și o echipă la CMC, pentru a formula o opoziție împotriva coaliției nefirești.

„Uneori ai impresia că în oraș e nevoie de un om cu puteri supranaturale ca să rezolve aceste probleme. Aceste probleme sunt într-adevăr grave și încâlcite, iar unele dintre ele durează. În realitate, dacă analizăm sursa acestor probleme, în fruntea Primăriei nu e nevoie de un om cu puteri supranaturale și cu calități excepționale, ci de o persoană care să facă lucrurile corect, să ia deciziile care se impun, ca situația să nu degenereze. E important de știut că omul care va veni în fruntea Primăriei trebuie să fie unul bine intenționat, să vrea ca oamenii din acest oraș să trăiască bine, să se bucure pentru ceilalți. Pentru a face ordine în capitală nu e nevoie de ceva ieșit din comun”, a precizat el.

Vlad Țurcanu a mai spus că, capitala trebuie adusă în sec. XXI, în care se pune accentul pe calitatea vieții.

„Am pregătit un concept de 10 imagini ale Chișinului, zece feluri de a fi, ca niciunul să nu-l excludă pe celălalt, în spiritul diversității pe care îl caracterizează capitala noastră. Este vorba despre: orașul inteligent, orașul prietenos, orașul activ, orașul verde, orașul curat, orașul în mișcare, orașul în suburbii, orașul copiilor, orașul sigur și orașul-gospodărie”, a mai spus Țurcanu.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților