[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Țurcanu: Moldova 1 a înregistrat cote de audiență apreciabile în noaptea de Revelion
3 Ianuarie

Directorul general al Companiei Teleradio Moldova, Vlad Țurcanu, spune că televiziunea Moldova 1 a înregistrat cote de audiență apreciabile în noaptea de Revelion.

Potrivit lui, aproximativ 160 de mii de persoane au urmărit pe internet show-ul „Revelion european”, transmis în direct – o premieră pentru televiziunea publică.

„Din totalul de vizualizări online, aproape 80 de mii s-au înregistrat pe site-ul www.moldova1.md, prin accesarea streaming-ului, 63 de mii – pe canalul YouTube, iar 15 mii – pe paginile de Facebook ale companiei „Teleradio-Moldova”.

Pe micile ecrane, în regim liniar, producția de revelion a postului public a fost urmărită în medie pe minut de aproximativ 70 de mii de persoane, potrivit operatorului de măsurare a audiențelor, puternic contestat de mediul profesional pentru faptul că, de obicei, acordă preferință posturilor de televiziune de limbă rusă, în detrimentul celor de limbă română. De data aceasta, compania respectivă a apreciat că în momentele de vârf ale show-ului, la miezul nopții, când a fost difuzat și mesajul prezidențial, televiziunea Moldova 1 era privită de peste 132 de mii de persoane”, spune Țurcanu.

Inapoi la arhiva noutaților