[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Plahotniuc: Realizarea viziunii Pro-Moldova e o misiune grea, dar deloc imposibilă
21 Octombrie

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, în cadrul Adunării Naționale a PD, a vorbit despre cea de-a 4-a direcție a Republicii Moldova, ce va fi implementată de partidul de la guvernare, informează CURENTUL.

„Privesc acum acest public frumos, în PMAN, și înțeleg de ce mulți spun că PDM este un partid puternic și unul cu o echipă impresionantă. Într-adevăr, suntem un partid puternic. Timp de 27 de ani au existat 3 direcții, una este calea spre UE, altă cale e Uniunea Euroasiatică, cea de-a 3-a cale e a Unirii cu România. Fiecare direcție a avut o anumită susținere, moldovenii fiind mereu ademeniți cu povestea că problemele lor vor fi rezolvate de cineva din afara țării. Noi credem că moldovenii sunt gata să-și făurească viitorul cu propriile mâini, de aceea ne-am adunat astăzi, aici, pentru a merge împreună pe a 4-a cale, pe care nimeni nu a avut curajul să pornească până acum. Este vorba de calea Pro- Moldova, calea care duce spre moldoveni”, a declarat Plahotniuc.

În același timp, el a comunicat despre o nouă reformă. „Noi vom veni în curând cu o reformă bună în acest sens. Cred că, acest concept Pro-Moldova va reprezenta doctrina de stat, va fi doctrina națională, care a fost lipsă de la independență încoace. Realizarea acestei viziuni este o misiune foarte grea, dar deloc imposibilă. Noi vom demonstra că este în puterile noastre să mișcăm lucrurile în direcția bună”, a conchis Plahotniuc.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților