[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Filat: „Ziua de 8 iunie e mai importantă decât patru ani de la plecarea regimului Plahotniuc” . Mesajul lui Vlad Filat pentru Ekaterina
8 Iunie

Fiica cea mai mică a ex-premierului Vlad Filat, Ekaterina împlineşte astăzi 9 ani. Cu această ocazie, Vlad Filat i-a transmis Ekaterinei un mesaj de felicitare.

Fostul premier a menționat că ziua de 8 iunie „e mai importantă decât patru ani de la plecarea regimului Plahotniuc”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii UNInterviude la UNIMEDIA.

„Astăzi face 9 ani și cu acestă ocazie îi doresc la mulți ani. Ziua asta e mai importantă decât patru ani de la plecarea regimului Plahotniuc. Important că e ziua Ekaterinei”, a menționat Vlad Filat.

Fostul lider al PD, Vladimir Plahotniuc, a anunțat că revine în politica din Republica Moldova. Acesta a declarat într-un interviu că este „un politician care știe bine să rezolve situațiile de criză și vine timpul meu acum”.

Furtul miliardului în 2014 s-a desfășurat în 4 etape, cu implicarea unui număr mare de șefi de instituții responsabile ale statului, ai Băncii Naționale, din cadrul ministerelor, până la nivel de Guvern și Legislativ, iar pregătirile au început încă în 2009.

Inapoi la arhiva noutaților