[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Filat: „Verde, câteodată, se trece în galben, doar că acel galben nu are vlagă. Noi trebuie să revenim în actul guvernării cu vlagă, cu pricepere și cu dăruire”
9 Octombrie

„Cu toții știm că din verde, câteodată, se trece în galben, doar că atunci acel galben nu are vlagă. Noi trebuie să revenim în actul guvernării cu vlagă, cu pricepere și cu dăruire”. Declarația a fost făcută de Vlad Filat, președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), ieri, în cadrul lansării candidatului PLDM la funcția de primar de Ialoveni – Natalia Drăguțan, informează CURENTUL.

Vlad Filat a spus că „PLDM și oamenii din PLDM au demonstrat că pot și au făcut lucruri importante”.

„Noi am promis oamenilor că vom da jos un regim autoritar comunist și am făcut-o împreună. Noi am promis oamenilor că vor circula liber, fără vize – și am făcut-o. Noi am promis că vom oferi o perspectivă clară de aderare la Uniunea Europeană și am făcut-o. Noi am promis că vom investi în fiecare localitate și nu există nicio localitate în care să nu se fi realizat proiecte de infrastructură. Aceste lucruri au fost posibile pentru că am avut obiective bine determinate și oameni care nu doar vorbesc, dar care pot duce la îndeplinire ceea ce spun. Eu cred în oamenii din Republica Moldova, eu cred că noi vom reuși”, a menționat liderul PLDM.

Politicianul și-a îndemnat colegii ca, în perioada în care a rămas până la alegeri, să meargă și să discute cu oamenii. „Vă rog să-i convingeți – în primul rând să iasă să voteze PLDM pentru viitorul prosper”, a spus el.

Liderul PLDM, totodată, a mulțumit celor care au acceptat să candideze la alegerile locale. „Mulțumesc colegilor că au acceptat să se implice. În aceste „vremuri bune” nu e ușor să faci acest lucru, dar iată că sunt oameni care au decis și acest lucru e extrem de important…  Iar după alegerile locale , noi urmează să facem față altor exerciții importante, despre care vom vorbi ulterior”, a subliniat Vlad Filat.

Inapoi la arhiva noutaților