[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Bilețchi acceptă să discute cu liderul PL cu privire la unificarea forțelor unioniste pentru parlamentare
26 Decembrie

Liderul Asociației „UNIREA – ODIP”, Vlad Bilețchi, fiind contactat de președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, în legătură cu apelul lansat de unitate a forțelor unioniste la parlamentare, declară că va accepta invitația de a discuta despre acest lucru, transmite CURENTUL.

Potrivit liderului unionist, în cadrul discuțiilor se va vedea dacă se va ajunge la o înțelegere.

„Accept invitația de a discuta și de a ne sfătui referitor la unitatea unioniștilor în Anul Centenar și în perspectiva campaniei electorale din 2019. De altfel, este și firesc să discutăm, or eu întotdeauna am acceptat orice invitație de a dialoga, indiferent din partea cui ar veni. Nu m-am ferit niciodată să vorbim deschis și să găsim soluții. Despre o eventuală aderare și unificare a forțelor putem vorbi doar după ce vom discuta și vom studia toate detaliile acestui apel la unitate. Este prematur să luăm o decizie în acest sens, dar sunt deschis total”, a declarat Vlad Bilețchi.

Amintim că, aseară, președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a adresat un apel, pe o rețea de socializare, mai multor lideri unioniști ai societății civile, de a-și unifica forțele în contextul alegerilor parlamentare din 2019. Potrivit lui Chirtoacă, „singura cale pentru prezentul și viitorul Republicii Moldova este Unirea cu România”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților