[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vitalia Pavlicenco lovește dur în Ana Guțu: „Ea are o obsesie!”. Care va fi reacția?
3 Februarie

După ce Ana Guțu a declarat că PL și PNL sunt partide-ștampile, Vitalia Pavlicenco a adus mai multe acuzații dure la adresa acesteia. Lidera PNL a acuzat-o pe Ana Guțu de fraudă în campania electorală a alegerilor prezidențiale din 2016, dar și de faptul că „are obsesia ștampilei”, informează CURENTUL.

„Cunoaștem că Ana Guțu a avut 19 000 de semnături, eu cred că nu au fost adunate cinstit și nu are de ce să se laude cu așa semnături că a participat în alegeri, dacă mai participam și noi care am fost unicii obstrucționați eu cred că nici 2 700 de voturi nu ar fi colectat, dar Ana Guțu are o obsesie, obsesia ștampilei”, a declarat Vitalia Pavlicenco.

Concomitent, lidera PNL a decis să aducă în atenția publicului un detaliu mai puțin cunoscut din istoria discuțiilor lor.

„Noi am invitat-o la discuții când ea era în PLR și mai târziu, și din păcate ea a venit nu să se implice cu oamenii care o sprijină, dar practic ne-a solicitat ștampila partidului. I-am spus că nu suntem un partid la comanda unei persoane, noi ne aparținem într-adevăr și dacă vrei să te implici în cauza unionistă, vino cu echipa, include-te, și atunci la congres vei candida pentru funcția de președinte. Supărată că nu i-am dat ștampila, ne numește pe noi partid ștampilă. Întrebarea este: de ce a venit la un partid ștampilă să ceară ștampila?”, a mărturisit Vitalia Pavlicenco.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților