[ X ]
[ X ]
[ X ]
VIDEO//Furatul miresei la nunțile moldovenești trece la alt nivel! Un restaurant din capitală asigură hoții cu buggy car!
18 August

Una dintre cele mai vechi și frumoase tradiții la nunțile moldovenești este furatul miresei. Deși perioada în care trăim a determinat reinventarea nunților tradiționale, furatul miresei continuă să fie un eveniment așteptat, spre deliciul oaspeților.

„Hoții de mirese” sunt, de regulă, apropiați ai mirelui, care complotează în cele mai multe cazuri cu administrația localului unde are loc evenimentul. Și pentru ca tot procesul trebuie să aibă loc rapid, astfel încât mirele să nu reușească să oprească hoții, complexul „Ciocârlia”, care se află la doar 1 km de capitală, are soluția ideală. Acum, hoții de mirese au la dispoziție mașina electrică a restaurantului, așa-numitul buggy car. De altfel, aceasta este o inovație în rândul restaurantelor din Republica Moldova.

1-ретушь-768x1365 3-ретушь-768x1365 8-2-768x1365

Decorată de sărbătoare, rapidă, fără zgomot, mașinuța electrică de la „Ciocârlia” va face ca tradiția furatului miresei să devină și mai interactivă. Astfel, cât ar clipi din ochi mirele, ia mireasa de unde nu-i! Cu siguranță, această tradiție, care e un show pentru invitați, va deveni și mai memorabilă! Nu ratați ocazia de a marca tradițiile într-un stil modern, nou, dar, totodată, păstrând farmecul nunților de altă dată.

IMG_9577 IMG_9569-768x1152 IMG_9573-768x1152

De altfel, nunțile la „Ciocârlia”, complex care se află într-un cadru natural deosebit, sunt o adevărată poveste. Aici găsiți 3 săli de banchete, cu capacitate maximă de până la 250 de invitați, dar și terase de sticlă ideale pentru perioada rece a anului. Sălile sunt amenajate diferit, având la bază o linie clasică cu elemente moderne de design minimalist. Practic, fiecare sală are propria poveste, iar natura și decorul fac locația absolut fantastică. Mai mult, aici sunt organizate nunți în aer liber, la fel ca în cele mai romantice filme de la Hollywood. Podiumul special amenajat, decorul și mobilierul alb creează atmosfera ideală pentru ca mirii să spună „DA”, în fața celor mai dragi oaspeți.

1212-768x644

Se știe că o nuntă cu adevărat reușită este dacă bucatele de la masa de sărbătoare sunt savuroase și apetisante. La „Ciocârlia” și la acest aspect puteți sta fără grijă. Experiența de peste un deceniu garantează că și cei mai gurmanzi oaspeți vor fi mulțumiți de bucatele servite: răcituri, sarmale, pește umplut, cordon bleu sau somon copt sunt doar câteva dintre deliciile cu care se vor delecta oaspeții. Mai mult, bucătarul-șef va pregăti și o surpriză culinară, care va da și mai multă amploare evenimentului.

ciocirlia2 ciocirlia3 ciocirlia33-768x512

Dacă visezi la o nuntă cu tradiții frumoase, într-o atmosferă de poveste, indiferent dacă e cald sau rece afară, nu rata ocazia de a desfășura evenimentul la Complexul „Ciocârlia”! Aici vei beneficia la maxim de servicii personalizate și de întreaga dedicație a echipei „Ciocârlia”, pentru a te bucura din plin de sărbătoare!

Spune „DA”  la „Ciocârlia”!

Pentru detalii și rezervări:

+373 79500003

https://ciocarlia.md
https://www.facebook.com/zona.de.agrement.ciocarlia

Inapoi la arhiva noutaților