[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Va fi deschis în curând! Cel mai mare și cel mai modern Centru de Curierat al Î.S. „Poșta Moldovei”
16 Aprilie

Î.S. „Poșta Moldovei” anunță că în viitorul apropiat va avea loc deschiderea Centrului de Curierat al instituției, informează CURENTUL.

Vitalie Zaharia, directorul general interimar al Î.S. „Poșta Moldovei”, a declarat, în martie curent, că e cel mai mare, cel mai performant și modern Centru de Curierat, amplasat pe str. Aleea Gării, 6, care a fost creat pentru utilizatorii de servicii de curierat și magazinele online care au nevoie de siguranță și flexibilitate. În acest Centru vor fi disponibile servicii dedicate comerțului electronic.

Într-un clip publicat pe pagina oficială de Facebook a instituției puteți vedea cum arată acest centru ultramodern.

Precizăm că: Curier Rapid este un serviciu poştal justificat ca preţ, rapid, sigur, reciproc coordonat şi de calitate corespunzătoare, bazat pe recepţionarea trimiterii la sediul (domiciliul) expeditorului şi distribuit la sediul (domiciliul) destinatarului. Poate fi prestat în combinare cu serviciile poştale clasice. Serviciul ţine cont de satisfacţiile clientului prin determinarea şi analiza cerinţelor referitoare la servicii, care constă în comunicarea cu clientul, preluarea trimiterilor, depozitarea în condiţii optime, transportarea către destinaţie, livrarea conform cerinţelor către destinatar, oferind posibilitatea urmăririi on-line a procesului de livrare a trimiterii şi confirmării electronice a înmânării trimiterii, cu indicarea datei, orei și persoanei care a preluat trimiterea.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților