[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Poliția Capitalei desfășoară activități de prevenire a comerțului ilicit
19 Aprilie

Angajații poliției în comun cu instituțiile abilitate, desfășoară activități de prevenire și documentare a comerțului ilicit, transmite CURENTUL.

Astfel, de la începutul anului și până în prezent au fost întocmite 758 procese-verbale cu privire la contravenții în domeniul comerțului ilicit, fiind aplicate amenzi în sumă totală de 1.118.700 lei.

Poliția Capitalei îndeamnă consumatorii să fie mai atenți și să manifeste o atitudine mai precaută, atunci când aleg și procură produsele alimentare.

Procurați produse alimentare numai în locuri autorizate şi conform cu reglementările legislației din domeniul comerțului: magazine alimentare, piețe agroalimentare etc., unde produsele sunt recepționate în baza documentelor ce le confirmă calitatea și siguranța.

Asiguraţi-vă ca agenţii economici care comercializează produse proaspete, dispun de echipamente şi condiţii specifice acestui gen de comerţ (vitrine frigorifice);

fiți atenți și la alte particularități ce scot în evidență calitatea, data producerii, termenul de valabilitate, condițiile de păstrare și transportare a acestora.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților