[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Percheziții la Orhei: Polițiștii au depistat și confiscat pachete cu substanțe interzise
17 Februarie

Polițiștii din Orhei au depistat și stabilit, de la începutul lunii, două persoane, care ar fi păstrat la domiciliu substanțe interzise. Acțiunile au fost întreprinse în urma unor informației operative parvenite în adresa poliției.

În urma autorizării mandatelor judecătorești pentru efectuarea perchezițiilor, polițiștii au stopat pe o stradă din Orhei un automobil de marcă Toyota, la volanul căruia se afla un bărbat de 43 de ani, fără permis de conducere.

În rezultatul perchezițiilor în automobilul și domiciliul acestuia, au fost depistate mai multe pachete în care se afla masă vegetală de culoare verzuie cu miros specific și unele cu praf de culoare albă și maronie, precum și un cântar de dimensiune mică.

Conducătorului auto i-au fost prelevate probe biologice în scopul stabilirii dacă se afla sau nu în stare de ebrietate narcotică la volanul mașinii.

Cea de-a doua percheziție a avut loc la aceeași dată, la domiciliul unei femei de 35 de ani din același raion.

În rezultat, polițiștii au depistat și ridicat două aparate artizanale destinate pentru consumul drogurilor prin inhalare, pliculețe cu masă vegetală uscată cu miros specific de marijuana, două aparate de fărâmițat plantele uscate, un cântar electronic și 5 pungi cu capsule goale gelatinoase.

În urma perchezițiilor obiectele depistate au fost ridicate, sigilate și transmise la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Ambii urmează să fie cercetați conform legislației, precum și implicarea acestora în alte cazuri ilegale.

 

Inapoi la arhiva noutaților