[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Natalia Gavrilița: Fiecare dintre noi poate economisi energie și reduce presiunea enormă
25 Octombrie

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a declarat că Guvernul va face tot ce-i stă în puteri pentru a diversifica sursele de energie și a asigura securitatea aprovizionării, informează CURENTUL.

Oficialul a anunțat că astăzi a avut loc ședința Comisiei guvernamentale de coordonare a măsurilor necesare pentru prevenirea și atenuarea impactului crizei energetice, iar mâine se va desfășura o nouă ședință a Comisiei pentru Situației Excepționale (CSE), în cadrul căreia vor fi discutate cele mai bune soluții pentru această criză.

„Toate instituțiile lucrează pentru a obține volumele necesare la preț convenabil pentru consumatori”, a subliniat Premierul.

Șeful Guvernului a îndemnat pe toată lumea să economisească.

„Ca să trecem cu bine peste această perioadă complicată, avem nevoie de implicarea fiecăruia. Cu gesturi mici, fiecare dintre noi poate economisi energie și reduce presiunea enormă care este astăzi asupra sistemului energetic.

Vă invit să fim cumpătați în această perioadă, să fim mai disciplinați din punct de vedere energetic. Contăm pe solidaritatea și responsabilitatea fiecăruia!”, a spus Natalia Gavrilița.

Inapoi la arhiva noutaților