[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Elena Grițco s-a înregistrat în calitate de candidat independent pentru funcția de primar al mun. Bălți
12 Aprilie

Vicepreședintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Elena Grițco, va candida independent la alegerile locale din municipiul Bălți. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, transmite CURENTUL.

Elena Grițco spune că dimineața a fost la Consiliul electoral de circumscripție Bălți pentru a se înregistra.

„Am solicitat să-mi fie eliberate listele de subscripție pentru colectarea semnăturilor necesare pentru a fi înregistrată în calitate de candidat independent pentru funcția de primar al mun. Bălți”, spune Elena Grițco.

De asemenea, ea a venit cu rugămintea de a fi susținută în această funcție, dar și a semna pentru a reuși să colecteze semnăturile necesare.

„Unii doritori și susținători au venit deja la sediul partidului pentru a mă ajuta cu colectarea semnăturilor. Vin cu o rugăminte către cei care vor ca mun. Bălți să rămână o zonă liberă și acei care vor un oraș care să se dezvolte spre bine. Vin cu un apel către Dvs. să veniți la oficiu, să depuneți semnătura Dvs.”, a spus Elena Grițco.

De menționat că, PN l-a desemnat pe Primarul interimar al mun. Bălți, Nicolai Grigorișin, în calitate de candidat în alegerile locale din Bălți.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților