[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Cavcaliuc: Am decis să fac această analiză profundă și viziuni concrete pentru societate și pentru autorități
31 Martie

Fostul șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc a decis să se împartă cu experiența bogată pe care o are, de a acționa și dirija cu forțele, în cazuri excepționale și de criză majoră, informează CURENTUL.

„Viteza mare cu care crește numărul cazurilor de infectare cu Coronavirus în țara noastră. Fiind îngrijorat de cazul de sâmbătă, al evadării din Spitalul Republican a unei persoane infectate cu Coronavirus. Dar și mai cred că, este datoria mea civică, să mă împart cu experiența bogată pe care o am, de a acționa și dirija cu forțele, în cazuri excepționale și de criză majoră. Am decis să fac această analiză profundă și viziuni concrete pentru societate și de ce nu, pentru autorități și factori de decizie, care gestionează anumite procese. Considerând imperios utilizarea eficientă și rațională a forțelor și resurselor de care dispune astăzi statul, pentru a învinge războiul cu inamicul invizibil și deosebit de periculos, COVID-19 și de a salva cât mai multe vieți omenești.

Notă:
-Dacă considerați că viziunile mele sunt corecte și necesare de a fi implementate, rog să vă expuneți, iar eu vin cu toată deschiderea de a explica în detalii și alte acțiuni concrete.
-În cazul când cele spuse de mine le considerați neimportante, sau dacă am greșit ceva în denumiri, adrese, sau alte mărunțișuri, ignorați această informație, nu vă consumați timpul și energia prețioasă. Sănătate tuturor!!! #StațiAcasă #NoiAlătiriDeEroi”, a scris Cavcaliuc, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților