[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Cadou, după cadou! Vezi ce și cui a dăruit primarul de Bălți de această dată!
7 Noiembrie

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, primar al municipiului Bălți, a făcut un cadou deosebit pentru Sergiu Voinițchi, a trăit 18 ani în pădure și care este numit ”Maugli de la Bălți”. Cu ocazia zilei de naștere, bărbatul a devenit proprietarul unui apartament la Bălți, informează CURENTUL.

Renato Usatîi a decis să-i dăruiască un apartament, după ce jurnaliștii de la postul de televiziune BTV, au relatat o poveste tristă despre tînărul, care și-a trăit viața într-o pădure. Decizia primarului de Bălți a fost anunțată pe o rețea de socializare.

Primarul a declarat, atunci, că imediat după alegeri Serghei Voinițchi va primi un apartament, dar pînă atunci i-a fost oferită o locuință temporară, haine și a fost angajat la o întreprindere municipală.

Potrivit unui comunicat de presă, înmînarea cheilor de la apartament a avut loc tocmai lîngă casa, în care de azi înainte va trăi Serghei. Apartamentul corespunde tuturor cerințelor unui trai decent. Vice-primarul Igor Șeremet și consilierul municipal Nicolai Grigorișin au declarat că o locuință proprie reprezintă nu doar o mare bucurie, ci și o mare responsabilitate.

Amintim că, săptămîna trecută Renato Usatîi cu ocazia zilei sale de naștere a oferit municipiului Bălți tractorul ”Belarus”.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților