[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Autoritățile au lansat prima soluție la criza energetică
1 Septembrie

Autoritățile au lansat un spot video în care îndeamnă cetățenii „să consume responsabil” resursele energetice. Această soluție se încadrează în Planul de măsuri pentru ameliorarea crizei energetice, informează CURENTUL.

Vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a declarat anterior că  spotul va fi difuzat de cel puțin patru ori pe zi (de două ori dimineața și de două ori seara), în orele de maximă audiență, pentru serviciile de televiziune între orele 07:00 – 09:00 și 18:00 – 22:00, iar pentru serviciile de radiodifuziune va fi difuzat de cel puțin șase ori, între orele 07:00 – 09:00, 12:00 – 14:00 și 18:00 – 20:00, de câte minimum două ori pentru fiecare interval.

„În contextul crizei energetice și în scopul informării populației despre necesitatea utilizării resurselor energetice în mod responsabil, furnizorii de servicii media aflați în jurisdicția Republicii Moldova vor difuza gratuit și în mod obligatoriu, pe durata stării de urgență, începând cu data de 1 septembrie 2022, spotul informațional „Consumă responsabil energia”, cu durata de maximum 10 secunde”, a comunicat oficialul.

 

Inapoi la arhiva noutaților