[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Andrei Năstase: Activăm din contul propriu al membrilor Platformei DA, din cotizații și din donații, avem nevoie de resurse
21 Noiembrie

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a comunicat că formațiunea este în etapa de pregătire pentru scrutinul din 24 februarie 2019 și are nevoie de susținere financiară, informează CURENTUL.

Andrei Năstase a menționat că nu se poate de admis încă 4 ani de guvernare oligarhică în RM.

„Așa că, nu avem altă soluție decât să învingem în aceste alegeri, iar pentru asta trebuie să fim mai solidari, mai uniți și mai activi ca niciodată. Trebuie să fortificăm mișcarea noastră acum, echipele noastre merg zilnic la oamenii din orașe și din sate pentru a informa corect, inclusiv prin distribuirea de ziare și a pliantului nostru cu privire la angajamentele pentru oameni. Mergem la oameni pentru a combate propaganda oligarhică și minciunile distribuite. Am reușit să luptăm și să rezistăm până acum împreună, ne-ați fost alături, ne-ați susținut moral și financiar și vă mulțumim pentru asta”, a precizat el.

Potrivit lui Năstase, Platforma are nevoie de resurse noi pentru cel puțin două lucruri importante.

„Unu – pentru a multiplica ziarele și pliantul, astfel încât informația să ajungă la fiecare familie și doi – pentru combustibilul necesar pentru a ne deplasa în teritoriu. Plus, avem o serie de alte enorme cheltuieli legate de întreținerea sediilor, birotică, electricitate, internet, rețea telefonică. Activăm din contul propriu al membrilor Platformei DA, din cotizații și din donații. Niciodată nu am fost finanțați din bani obscuri, bani furați de la oameni, offshore. Avem o mare nevoie de resurse anume acum. Vă invit să fiți parte a mișcării noastre de rezistență, pentru a schimba efectiv lucrurile în țară.
Împreună suntem forța care, cu certitudine, va învinge!”, a mai spus Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților