[ X ]
[ X ]
[ X ]
Victoria Iftodi: Îmi exprim speranța că acele obiective importante, trasate în ultimii ani, vor fi dezvoltate și mai departe
15 Iunie

Ministrul Justiției Republicii Moldova, Victoria Iftodi, la încheierea mandatului, a mulțumit pentru suportul oferit întregii echipe a Ministerului care i-a fost alături, transmite CURENTUL.

Victoria Iftodi a declarat că, datorită profesionalismului, dedicației și abnegației lor, a reușit, pe parcursul unei perioade de timp scurte și complicate, să promoveze o serie de proiecte ce vor contribui la sporirea eficacității și independenței sistemului judiciar, precum și protecției drepturilor omului.

„Gândurile mele se îndreaptă și către cetăţeni pentru că, în calitate de ministru m-am aflat în serviciul public și întotdeauna am avut convingerea că, indiferent de conjunctura politică, îmi îndeplinesc conștiincios sarcinile, dedicându-mă în totalitate. Având un cadru legislativ care poate concura cu cel al țărilor europene, doresc cu adevărat, o bună și corectă implementare în practică a acestuia, astfel încât justiția nu doar să fie făcută, ci să se vadă că este făcută. Îmi exprim speranța că acele obiective importante, trasate în ultimii ani, vor fi dezvoltate și mai departe, pentru că fără urmă de îndoială, una dintre condițiile esențiale pentru dezvoltarea unei societăți democratice este o justiție independentă, echitabilă și transparentă. Consider că, în calitatea cea mai importantă pe care o dețin, cea de cetățean al acestui stat, orice succes din trecut, prezent sau viitor, trebuie să ne bucure, indiferent de echipa guvernamentală care îl generează. În cele din urmă, succesul oricărui Guvern înseamnă de fapt succesul Republicii Moldova. Vă doresc tuturor multă sănătate, bucurii, perseverență, liniște sufletească, și oriunde nu am fi, prin munca noastră să contribuim la dezvoltarea țării noastre. Noului ministru îi urez succese în realizarea proiectelor de viitor și am ferma convingere că va avea tot suportul necesar din partea echipei ministerului”, a scris Iftodi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților