[ X ]
[ X ]
[ X ]
Victor Gaiciuc – numit secretar al Consiliului Suprem de Securitate
12 August

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că, astăzi, l-a numit pe generalul de brigadă în rezervă, Victor Gaiciuc, în funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate, informează CURENTUL.

„Consider că Victor Gaiciuc are o experiență temeinică în organele securității statului, a deținut funcții de conducere, manifestînd profesionalism inclusiv în calitate de ministru al apărării. Domnul Gaiciuc se remarcă și prin bogata sa activitate diplomatică, ca Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Regatul Belgiei și ca Reprezentant al Republicii Moldova la NATO. Prin desemnarea domnului Victor Gaiciuc în funcție, am deplină încredere în capacitatea domnului Gaiciuc de a garanta eficiența în activitatea Consiliului și de a contribui la întărirea sectorului apărării și securității naționale”, a scris Dodon, pe Facebook.

În același timp, șeful statului a declarat: „pentru săptămîna curentă am stabilit organizarea ședinței Consiliului Suprem de Securitate cu subiecte de importanță majoră pentru societate”.

Mihaela Conovali

68908501_2548524678544827_3014888542951178240_n g

Inapoi la arhiva noutaților