[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vicepreședintele PN: „Discuțiile despre turul II în alegerile pe circumscripții sunt asul din mâneca lui Plahotniuc”
11 Septembrie

„Partidul Nostru (PN) urmează să convoace Consiliul Național sau chiar Congresul pentru a decide poziția partidului față de alegerile în circumscripții uninominale”. Declarația aparține vicepreședintelui PN, Elena Panuș, expusă în cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md, transmite CURENTUL.

„Plahotniuc cu Dodon deja au decis că alegerile vor fi în baza sistemului electoral mixt şi loc pentru „dacă” nu a mai rămas. Partidul nu ghiceşte în bobi ca să facem azi preziceri, urmează să convocăm Consiliul Naţional sau, posibil, Congresul la care să se decidă poziţia faţă de aceste alegeri”, a spus Elena Panuș.

De asemenea, vicepreședintele PN spune că ideea de a introduce turul II în alegerile pe circumscripții se va face doar în interes personal.

„Se pare că discuţiile despre turul doi sunt asul din mâneca lui Plahotniuc. Socialiştii lui Igor Dodon, deja visau mandatul din primul tur, şi,… hop!!! coordonatorul a decis să le taie din pofte. Alegerile din UTAG au demonstrat cu prisosinţă că turul doi este cartea pe care o joacă Plahotniuc aşa cum vrea dânsul şi exclusiv în interes personal”, a menționat Elena Panuș.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților