[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vicepreședintele Partidului „ȘOR” pretinde la la funcția de primar al unei comune din raionul Orhei
21 Aprilie

Marina Tauber, vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR” a fost înregistrată de comisia electorală de circumscripție a comunei Jora de Mijloc ca candidat pentru funcția de primar al acestei localități rurale, transmite CURENTUL.

Marina Tauber este un vechi tovarăș de breaslă a lui Ilan Șor, ocupă cel de-al doilea cel mai important post în conducerea partidului și curează organizația de tineret a acestuia, precum și relațiile internaționale a formațiunii politice.

S-a născut în 1986. Înainte de politică, a deținut funcția de Președinte al Federației de Tenis din Moldova, ea însăși a practicat tenisul la nivel profesional pentru o lungă perioadă de timp. Și-a încercat norocul și pe arena afacerilor. Este caracterizată de colegi ca un conducător puternic și eficient. Potrivit președintelui partidului și primarului orașului Orhei, Ilan Șor, dumneai posedă un grad foarte ridicat de responsabilitate și, prin urmare, merită deplina încredere din partea acestuia și din partea colegilor și tovarășilor săi.

Comuna Jora de Mijloc este singura localitate din raionul Orhei, unde la 20 mai se vor desfășura alegerile anticipate pentru funcția de primar.

Anterior, Ilan Șor a declarat că localitățile din raionul Orhei vor deveni participanți la programul special „Uniunea Orheiul Nou”, în cadrul căruia echipa sa va implementa în aceste sate proiecte de infrastructură și sociale, testate în municipiul Orhei.

Pe lângă candidatul înaintat pentru alegerile din comuna Jora de Mijloc, Partidul „ȘOR” și-a înregistrat candidații pentru funcțiile de conducători a celor mai mari orașe ale țării – Chișinău și Bălți.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților