[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vicepreşedintele Partidului „ŞOR”, Marina Tauber a avut o întâlnire neoficială cu Preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani
31 Iulie

Vicepreşedintele Partidului „ŞOR”, Marina Tauber, a avut o întrevedere neoficială cu Preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, în cadrul căreia au discutat aspecte generale cu privire la activitatea politică a partidului,  precum şi reformele implementate de liderul politic, Primarul de Orhei, Ilan Şor, transmite CURENTUL.

Despre aceasta, Marina Tauber a anunţat pe o reţea de socializare:

„Aș dori să-mi exprim recunoștința pentru întâlnirea, discuțiile foarte interesante și o cină minunată cu domnul Tajani și soția sa, și împreună cu ceilalți oameni minunați cu care m-am întâlnit! Partidul „Şor” apreciază în mod deosebit valorile, ideile, legislațiile, calea de dezvoltare, principiile democratice și reformele europene! Bineînțeles că am fost foarte încântată și emoționată cu privire la oportunitatea de a exprima şi de a împărtăşi în numele Partidului „Şor” și liderului nostru Ilan Şor viziunea și înțelegereanoastră în acest context, personal cu dl Tajani, într-o atmosferă foarte prietenoasă! În timpul discuției cu dl Tajani am avut ocazia să-i prezint proiectele și inițiativele pe care le realizăm ca partid în oraşul Orhei, dar și pe întreg teritoriul Republicii Moldova! Am fost onorată să mă conving încă o dată de această minunată conversație că, în calitate de echipă, suntem pe calea cea bună, realizând  lucruri bune pentru poporul moldovenesc, iar cel mai important și valoros este faptul că, proiectele și începuturile noastre ca forță politică suntem foarte corelați cu viziunea pe care Uniunea Europeană o vede ca o perspectivă pentru Republica Moldova și că, prin eforturile noastre, valorile și ideile europene sunt implementate în mod concret în țara noastră, reprezentând un semn real că Republica Moldova se pregătește  pentru integrarea europeană!”, a scrie Marina Tauber.

Totodată, în cadrul vizitei, vicepreședintele Partidului „ȘOR” a oferit un mic cadou Președintelui Parlamentului European.

„Împreună cu toate acestea, ținând seama de faptul că domnul Tajani este un mare fan al fotbalului, am fost mai mult decât bucuroasă să îi ofer  uniforma oficială și anume tricoul echipei noastre de fotbal din Orhei – „Milsami”.

Am fost foarte impresionată  de acest moment istoric care mi-a oferit posibilitatea de a mă întâlni și conversa cu persoana care reprezintă Uniunea Europeană și care încorporează întreaga Europă – președintele Parlamentului European, domnul Antonio Tajani! Nu există cuvinte care să-mi exprime admirația cu privire la acest eveniment. O personalitate ingenioasă!”, a menţionat pe pagina sa oficială, Marina Tauber.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților