[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Viața în carantină!”: Vicepreședintele PLDM: „Primul lucru care îl voi face după ieșirea din carantină va fi…”
3 Mai

Programul cotidian al vicepreședintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Iulian David, s-a schimbat radical, la început mai complicat, ulterior a creat un program de activități pentru întreaga zi. Despre aceasta Iulian David a vorbit în cadrul proiectului lansat de CURENTUL – „Viața în carantină!”.

„Comparativ cu alte țări, în Republica Moldova carantina s-a instituit mai târziu, așadar oarecum eram pregătiți moral de schimbările ce vor surveni”, spune Iulian David.

Politicianul, fiind în carantină are mai multe timp să-l petreacă în familie, iar în timpul adițional se dedică grădinăritului. Iulian David ne-a spus că nu a descoperit nici un talent în carantină. „Nu am descoperit nici un talet, nu cânt, nu pictez, însă citesc destul de mult”.

Politicianul, la fel ca majoritatea, s-a obișnuit cu munca la distanță.„Activitatea mea implică comunicarea directă cu interlocutorul și, recunosc că, inițial simțeam lipsa acesteia, dar prin intermediul tehnologiilor, mi-am adaptat activitatea și mă descurc din ce în ce mai bine”, a spus Iulian David.

Din cauza COVID-19, Iulian David a pierdut un lucru material și unul moral. „Din cauza imposibilității desfășurării în mod obișnuit a activității de bază, am constatat unele pierderi financiare. De asemenea, nu mai puțin importante sunt sărbătorile pascale, pe care obișnuiam să le sarbătoresc într-un alt mod decât am făcut-o anul acesta”, a spus politicianul.

Primul lucru care îl va face când va ieși din carantină va fi să meargă la mormintele părinților, iar apoi va organiza o reuniune cu prietenii.

Iulian David consideră că după pandemie „vom prețui mult mai mult libertatea de a ne deplasa, comunica, iar timpul îl vom petrece mult mai eficient, astfel încât fiecare clipă trăită să conteze”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților