[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Viața în carantină!”: Deputatul Vladimir Bolea: „Este greu de spus cum va fi lumea după pandemie, dar este sigur că…”
2 Mai

Viața în autoizolare a deputatului fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Vladimir Bolea, este mai complicată. Despre aceasta deputatul a vorbit în cadrul proiectului lansat de CURENTUL – „Viața în carantină!”.

Deputatul spune că această carantină presupune un număr mare de limitări și posibilități reduse. „Dar oricum, munca asupra proiectelor de lege continuă și aș spune că este chiar mai eficientă din motiv că am mai mult timp disponibil”, spune Vladimir Bolea.

Deputatul afirmă că discută cu colegii la telefon și online. „Particip la o mulțime de video conferințe pe diverse teme. Consider că, conferințele online ar fi bine de continuat și după carantină. Sunt la fel de eficiente, dar în plus mai fac și o economie extraordinară de timp și bani”, a mai spus deputatul.

Cât privește partea negativă, Vladimir Bolea ne-a spus că s-a pierdut posibilitatea de a comunica pe viu cu oamenii.După ce se va termina carantina, deputatul va reîncepe deplasările în teritoriu.

Totodată, Vladimir Bolea punctează că lumea după pandemie cu siguranță se va schimba. „Astăzi este greu de spus cum va fi lumea după pandemie, dar este sigur că se va schimba și contează să reușim să vedem noile oportunități”, a punctat Vladimir Bolea.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților