[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Viața în carantină!”: Ce a pierdut Ian Erhan, Secretar General al MAI, și ce vrea să facă dupa ce trece pandemia
3 Mai

Din momentul când a fost numit în calitate de secretar General al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Ian Erhan, a activat încontinuu, iar atenția, în mare, parte a fost acordată situației epidimiologice din țară și mai puțin proceselor administrative. Despre aceasta Ian Erhan a vorbit în cadrul proiectului lansat de CURENTUL – „Viața în carantină!”.

„Cu toate acestea, am reușit cu echipa să definitivăm și să promovăm mai multe proiecte de acte normative importante pentru domeniul afacerilor interne. La fel, am avut mai multe vizite în teritoriu, fiind responsabil de regiunea de sud a țării, inclusiv am fost in localitățile din UTA Găgăuzia în care a fost instituită carantina – Cișmichioi și Etulia”, a spus Ian Erhan.

Totodată, funcționarul a spus că s-au schimbat multe în această perioadă. „Reieșind din faptul că am interacționat și interacționez cu multă lume, m-am separat de familie, pentru a minimiza riscurile. Nu m-am văzut cu părinții și apropiații, nu m-am întâlnit cu prietenii, nu am mai făcut sport de foarte mult timp”, spune Ian Erhan.

Ian Erhan ne-a spus că din cauza pandemiei a pierdut cel mai mult încrederea în viitor, timpul personal și o primăvară frumoasă, anotimpul său preferat.

De asemenea, primul lucru pe care îl va face imediat după această perioadă va fi să se întâlnească cu cei apropiați, iar după asta direct la sport.

„Ce ține de schimbările în viață, acum îmi este greu să mă expun, dar cu siguranță că voi fi diferit, cu toții vom fi diferiți și mult sper că în sensul bun”, a spus Ian Erhan.

Menționăm că Ian Erhan a fost numit secretar general al MAI la 25 martie curent, în urma concursului desfășurat înainte de începutul perioadei pandemice.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților