[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Viața în carantină!”: Anatolie Prohnițchi: „Programul zilei e același ca până la autoizolare: deșteptarea la 6.30…”. De ce face acest lucru
2 Mai

Prim-vicepreședintele Partidului Verde Ecologist din Moldova, Anatolie Prohnițchi, respectă indicațiile medicilor și stă acasă. Despre aceasta politicianul a vorbit în cadrul proeictului lansat de CURENTUL – „Viața în carantină!”.

„Perioada de autoizolare este una specifică pentru mine, fiind o persoană activă restricțiile de a te deplasa, comunica, organiza activități mă afectează. Dar, totodată mă conformez indicațiilor medicului. Stau acasă”, spune Anatolie Prohnițchi.

Anatolie Prohnițchi ne-a spus cum își organizează ziua, în contextul carantinei.

„Programul zilei e același ca până la autoizolare: deșteptarea la 6.30. Petrec soția la serviciu, ea activează în sistemul medical, apoi încep executarea programului stabilit pentru fiecare zi. Discut cu colegii din țară cât și de peste hotare. Particip de 2-3 ori pe săptămână la conferințele și ședintele online organizate de colegii din țară și din afară. Lucrez foarte mult cu documentele, elaborăm planuri de acțiuni după ridicarea restricțiilor. Răspund la solicitările jurnaliștilor când mă contactează pe unele probleme de mediu, etc.. Sâmbăta și duminica sunt zile de odihna cu familia. Discutam, citim, privim emisiuni”, a spus Anatolie Prohnițchi.

După ce se va termina pandemia, primul lucru care îl va face politicianul va fi să-și cuprindă oamenii apropiați și, în primul rând, nepoții.

Anatolie Prohnițchi crede că după pandemie viața se va schimba spre bine. „Încercarea aceasta ne-a dat de înțeles nouă, OAMENILOR, că trebuie să fim mai toleranți, mai sinceri, mai pozitivi în relații. Să ocrotim natura, daca ne dorim să trăim. Ni se da o sansă, posibil ultima”, a mai spus Anatolie Prohnițchi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților