[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Viața în carantină”: A privit serialul „House of Cards”, dar și a lansat mai multe campanii sociale. Ea e tânăra politiciană!
8 Mai

În carantină, în sfârșit și-a găsit timp pentru a privi serialul „House of Cards”. Aceasta afirmă președinta aripei de tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Anastasia Cojocari în cadrul proiectului lansat de CURENTUL – „Viața în carantină”.

„Carantina mi-a schimbat viața integral, primele zile mi-a fost foarte dificil să mă obișnuiesc cu noul ritm de viață, dar peste câteva zile am început să-mi direcționez timpul pentru lucruri pe care nu le reușeam anterior. Am început să studiez domenii care poate înainte nu mă prea interesau sau nu aveam timp pentru ele, am început să mă informez mai mult despre problemele de mediu și medicină.

Totodată, mă bucur foarte mult că în sfârșit am timp să privesc serialul “House of Cards””, spune Anastasia Cojocari.

În carantină, liberal democrata a avut mai mult timp pentru familie.

„Din cauza restricțiilor nu am avut cum să savurez din hobby-urile mele, dar în schimb am petrecut timpul extrem de interesant alături de familie, răsfoind albume și amintiri”, spune Anastasia Cojocari.

În carantină, Anastasia Cojocaria descoperit talentul pentru gătit.

„Pentru mine această perioadă de pandemie a fost una utilă, am descoperit talentele mele culinare, am gatit cu mămica și pot spune că este o bună terapie, deci recomand tuturor să gătească!”.

Cât privește munca la distanță, Anastasia Cojocari punctează că a desfășurat ședințe online, a lucrat cu tinerii primari ai PLDM, dar și a lansat o campanie socială.

„Am descoperit că relațiile umane și profesionale pot fi menținute și virtual, astfel am trecut la ședințe online. În toată această perioadă am încercat să fiu alături de colegii mei, în special alături de tinerii primari aflați la primul mandat, care astăzi se confruntă cu duble provocări. Totodată am început mai multe proiecte sociale pentru susținerea bătrânilor în această perioadă dificilă pentru noi toți, acum am inițiat Campania Socială „Fii Îngerul unui Medic”, o strângere de fonduri pentru a susține medicii în perioada pandemiei. Astăzi ei sunt eroii noștri, iar noi vrem să fim îngerii lor. Sper ca va avea impact și susținere”, a spus liberal democrata.

În perioada pandemiei a avut pierderi economice.

„Ca și fiecare cetățean, am avut pierderi economice, dar cred că am câștigat mult mai mult, și anume timpul petrecut alături de familie, care nu-l puteam acorda așa cum mi-aș fi dorit, pentru că înainte stăteam mai puțin cu ei. Am realizat că, de fapt, toate lucrurile le putem recupera, mai puţin timpul”.

Primul lucru care îl va face imediat ce se va termina carantina va fi să se organizeze mai bine să-și vadă apropiații și să revină la activitățile amânate.

„Îmi doresc foarte mult să-mi revăd buneii, rudele și prietenii, or nimic nu este mai important decât să-i ai pe cei dragi alături”, spune Anastasia Cojocari.

Ea afirmă vă viața după pandemie va fi total diferită.

„Viața de după pandemie va fi una absolut diferită, caracterizată de un haos economic la nivel mondial, iar Republica Moldova nu este o excepție. Va trebui să avem răbdare și să muncim mult ca să revenim la normal. Dar sunt sigură că ne va reuși, or noi toți am devenit mai cumpătați, mai prudenți și mai pragmatici”, spune Anastasia Cojocari.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților