[ X ]
[ X ]
[ X ]
Veste bună! Trans-Oil anunță ieftinirea uleiului de floarea-soarelui „Floris
24 Martie

Grupul de companii Trans-Oil a emis o declarație în care spune că ultima perioadă de timp a fost marcată de un trend de descreștere a prețurilor la cereale, oleaginoase și uleiuri vegetale la nivel global, dar și că – fiind parte a pieței regionale și globale, acest trend a fost înregistrat și pe piața locală a produselor agricole din Republica Moldova.

„În acest context, luând în considerare prețurile existente la moment pentru producția agricolă din Republica Moldova, precum și angajamentul Grupului Trans-Oil de a fi o afacere social-orientată, fabrica de ulei „Floarea Soarelui” S.A. (Bălți, Republica Moldova) anunță micșorarea corespunzătoare a prețului de vânzare a uleiului rafinat dezodorizat FLORIS, destinat pentru piața internă din Republica Moldova.

Având la baza calculelor costul stocurilor de materie primă achiziționată din momentul stabilirii noilor prețuri pentru semințe de floarea-soarelui, prețul de bază pentru o sticlă de ulei de floarea-soarelui rafinat dezodorizat FLORIS de 955 ml, ce urmează a fi realizată către distribuitori, va constitui 24.60 lei (preț la poarta fabricii, TVA inclus), începând de luni, 27.03.2023 (față de 29.10 lei, preț actual).

Grupul Trans-Oil va monitoriza în continuare evoluția pieței și, în dependență de prețul de achiziționare a materiei prime, va reacționa operativ cu ajustări de rigoare”, a comunicat Trans-Oil.

Inapoi la arhiva noutaților