[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vegetariană de câțiva ani: „Mai tragic este atunci când ucidem pentru a ne alimenta, ne îmbibăm cu energia animalică”
22 August

Aurelia Balan, psiholog şi prezentatoare TV, de mai mulţi ani e vegetariană – aceasta fiind o alegere documentată, conștientă și gândită, informează CURENTUL.

„De fiecare dată când mâncăm orice fel de mâncare, absorbim energia în corpul vostru. Calitatea acestei energii are un impact direct asupra calității nivelului de sănătate și vibrații. Deci, dacă mâncăm mâncare nesănătoasă care a fost procesată cu substanțe chimice adăugate, corpul nu va primi multă hrană și vibrațiile de energie vor scădea. Mai tragic este atunci când ucidem pentru a ne alimenta și respectiv ne îmbibăm cu energia animalică și durerea sacrificiului” – spune ea, pe Facebook.

Aurelia spune că, mâncând alimente sănătoase în starea lor naturală, celulele noastre vor primi substanțele nutritive, de care au nevoie, și vibrația noastră energetică personală va crește și nu va fi blocată.

De asemenea, ea spune că, „consumul unei alimentații cu vibrații înalte și consumul de apă de mare vibrație vor purifica corpul, astfel încât acesta să poată funcționa în armonie cu mintea”. „Tot ce există în lumea aceasta are o vibrație unică, în funcție de conținut, de calitate și de caracteristici. Iar corpul uman și mâncarea pe care o consumăm nu fac excepție. Cu cât mintea și corpul nostru sunt mai pline de vibrații înalte, cu atât suntem mai conștienți de lumea înconjurătoare și mai în armonie cu natura. Avem mai multă energie creatoare, o gândire mai ageră și o intuiție mai curate” – dezvăluie ea.

Aurelia preferă să consume şi să se hrănească cu produse dense nutritiv și pline de energia solară, nicidecum cu cea a animalelor. „Dacă tot am de la Dumnezeu liberul arbitru, aleg să onorez viața în toate formele ei și să nu ucid pentru a mă hrăni. Fructele, legumele, pomușoarele, semințele, verdețurile, boboasele, cerealele, condimentele, uleiurile procesate la rece, constituie hrana mea zilnică care mă ajută să mă umplu de recunoștință pentru tot ce înseamnă creație divină” – a spus ea.

„Acesta este doar modul în care eu am ales să mă alimentez! Nu e o dietă pentru slăbit sau îngrășat și nu m-am gândit la acest aspect atunci când am renunțat la anumite produse” – a mai adăugat psihologul.

Totodată, Aurelia, nu impune nimănui regimul său alimentar şi nici nu demonstrează nimic cu aceasta. „Prietenii mei mănâncă la o masă cu mine, exact ceea ce aleg să consume, pentru că suntem cu toții oameni liberi în gândire și acțiuni. Nu sunt niciodată în nici o competiție cu nimeni, nu caut să demonstrez cuiva ceva, nici nu mă consider superioară carnivorilor. În viață e vital să înveți a respecta alegerile semenilor, mai ales că nimeni nu ne este cu nimic dator, iar ecologia propriei vieți, e concentrată doar în mâine noastre! Iar eu, am încă foarte mult de muncit asupra calității propriei vieți, mai ales că pe pământ, nu suntem decât în trecere…”, a conchis ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților