[ X ]
[ X ]
[ X ]
Veaceslav Garștea a premiat cei mai buni voleibaliști ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră
19 Aprilie

Meciuri spectaculoase și răsturnări de situație în mai multe partide de joc au fost urmărite astăzi, 18 aprilie a.c., în cadrul Campionatului Poliției de Frontieră la volei. Opt echipe de voleibaliști, ce au reprezentat subdiviziunile de frontieră, s-au întâlnit pe terenul de joc concurând pentru mult râvnitul titlul de campioană. Competiția s-a desfășurat în incinta Palatului Sporturilor a USM, informează CURENTUL.

La deschiderea evenimentului sportiv șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Veaceslav Garștea a transmis curaj și succese tuturor și să precizeze importanța unui mod de viață activ. Proba de volei se înscrie ca fiind a doua din cadrul Spartachiadei PF a anului curent. Regulile și modul de divizare a echipelor antrenate în joc au rămas neschimbate, astfel că repartizarea s-a efectuat prin tragere la sorţi, în două grupe, iar meciurile s-au disputat după sistemul ”circuit”.

Încă de la primele minute de joc s-a simțit emoțiile concurenței, unii participanți au mai călcat strâmb nereușind să ofere o lovitură pe potrivă, alții din contra nu au ratat nici o minge care să le aducă un punct în plus. Chiar dacă polițiștii de frontieră prezenți în sală au avut păreri împărțite privind echipa favorită, energia pozitivă și îndemnurile i-au susținut în totalitate.

În meciurile de la final, care au un rol decisiv în clasarea echipele participante s-au înscris patru formațiuni din cele opt. Ele fiind cele mai pregătite și cu tehnici de joc bine organizate.

Medalia de bronz a primit-o voleibaliștii Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, care au dat toată silința urcând o treaptă față de ediția precedentă. În partida decisivă, echipa Direcției regionale SUD, care în ultimii doi ani a păstrat trofeul în palmares, a jucat cu echipa Sectorului Poliției de Frontieră ”Aeroportul Internațional Chișinău”. Ambele reprezentante și-au etalat abilitățile de joc, însă într-un final polițiștii de frontieră din Aeroport și-au luat revanșa învingând în fața colegilor din DR Sud, cu un punctaj la limită, cei din urmă poziționându-se pe locul doi.

Toți sportivii au fost felicitaţi pentru participare, iar învingătorilor le-au fost înmânate diplome, medalii și cupe. La fel, au fost premiați trei polițiști de frontieră care au demonstrat calități deosebite în joc:

cel mai bun ”Libero” – Daraban Alexandra (IGPF);

cel mai bun ”Atacant” – Culeac Vasile (DR VEST);

cel mai bun ”Blocaj” – Lemnaru Vasile (DR SUD).

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților